Brambory

Brambory
Brambory jsou nízkokalorická příloha, která se používá k masu, do salátů nebo na pečení. Nejlepší tepelnou úpravou brambor je vaření při použití varného typu A. V závislosti na přípravě se lehce mění i nutriční hodnoty. Níže uvedené hodnoty jsou za syrova.

Kde seženu?

  • Všude

Nutriční hodnoty

g
Nutriční hodnoty na g
Energie kJ kcal
Bílkoviny g
Sacharidy g
  – z toho cukry g
Tuky g
Vláknina g

Malou pomocí mi můžete pomoci splnit můj velký sen


Čím dál více zjišťuji, jak velká síla je v malé pomoci od spousty lidí. Já mám svůj sen, na kterým se snažím pracovat každý den. Uznávám, že v tomto případě by se mi hodila pomoc, jelikož sport, kterým žiji, patří k těm sportů, do kterých peníze jen investujete, ale nikdy se nevrátí.
Kliknutím zjisti více...

Buďte první kdo přidá komentář

Napsat komentář